Selfie

God påske!

Påsken 2024

Kjære alle sammen

Det er med et alvorlig bakteppe vi nå går inn i påskehøytiden. Grusomme og brutale kriger i Gaza og Ukraina preger oss alle, med daglige bilder som en knapt kan forestille seg er mulig i 2024. Samtidig er det økonomisk krevende tider for mange her hjemme. Sentralbanksjefen indikerte i går at rentetoppen er nådd og at regjeringen vår lykkes med de økonomiske grepene som er tatt. Og våre venner i fagbevegelsen jobber hardt for å få til reallønnsvekst i inneværende år. Så det er håp om at det vil snu snart.

I Vestfold Arbeiderparti har tiden etter at vi igjen ble et eget parti ved nyttår, vært preget av flere gode møtepunkter. Det har vært avholdt årskonferanse, medlemsmøte med nestleder Jan Christian Vestre og åpent møte med utenriksminister Espen Barth Eide. Samtidig er det god aktivitet i kommunepartiene, og flere er i gang med gode runder knyttet til programprosessen. Leder i Sandefjord Ap, Jens Christian Vik, er medlem av det sentrale organisasjonsutvalget og ønsker mange innspill til hvordan organisasjonen vår kan bli enda bedre – så ta godt imot han når han skal rundt til kommunepartiene. Det er godt å se at dere ønsker å samles for å diskutere politikk og bidra med innspill til hvordan vi kan gjøre både samfunnet og partiet vårt enda bedre for alle!

Mange nye tillitsvalgte som har tatt plass i kommunepartistyrene, og nominasjonskomiteen har kommet i gang med sitt arbeid med tanke på Stortingsvalget i 2025. Om det er noe dere tenker at vi i styret i Vestfold Arbeiderparti burde ta tak i, så er det bare å ta kontakt.

Ved inngangen av påsken vil jeg ønske dere en riktig god og fredfull høytid. Bruk fridagene godt, god vakt til alle dere som jobber når vi andre har fri – og ta gjerne en ekstra telefon eller kaffekopp sammen med noen som du vet trenger det.

God påske og ta vare på hverandre!

Truls Vasvik, leder Vestfold Arbeiderparti

påske