Truls med gjengen

Årskonferansen 2024

Empus Holmestrand

Lørdag den 9. mars var en historisk dag for oss i Vestfold Arbeiderparti da vi igjen var samlet  til vår årskonferanse i Holmestrand. Det ble en begivenhetsrik dag fylt med politisk engasjement, diskusjon og et imponerende antall forslag som ble lagt frem.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård startet arrangementet med en innledning, etterfulgt av Jens Christian Vik fra organisasjonsutvalget, som virkelig fikk debatten i gang.Diskusjonene var mange og reflekterte, med over 40 innlegg fra talerstolen, og det var tydelig at medlemmene våre var sterkt engasjert i å forme partiets og Vestfolds fremtid.

Under debatten og i møte forøvrig var det våre dyktige ledere, Truls Vasvik og Elin Agdestein Gran, som ledet oss stødig gjennom dagen. De takket alle for det sterke engasjementet og den gode politiske diskusjonen som resulterte i en rekke uttalelser fra Vestfold.

Med så mye energi og flotte delegater, er vi virkelig godt i gang med å stake ut kursen, det vil bli et spennende år vi har foran oss og ikke minst tar vi sikte på et godt valg i 2025. 

Vi må også nevne våre flotte unge i AUF,  Vestfold Arbeiderparti er stolte av ungdommens engasjement, og vi ser frem til å fortsette arbeidet sammen for å gjøre Vestfold til et enda bedre sted for alle.

Takk til alle som deltok på årets konferanse, og la oss fortsette å jobbe sammen og håpe på en lysere og mer rettferdig fremtid!

Flott ungdom
Votering i salen
Jens innleder før debatten
Selfie